banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

Başkan’dan iş dünyasına : Dayanışma şart

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi haftalık olağan yönetim kurulu toplantısı, online ortamda gerçekleştirildi.

GÜNDEM 09.04.2020, 01:02
Başkan’dan iş dünyasına : Dayanışma şart
banner23

Genel merkez yöneticilerinin de iştirak ettiği toplantıya, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı ve bu süreçte Bursa’da yapılanlara dair bilgilendirmelerde bulundu.

Şube Başkanı Nihat Alpay, Başkan Yardımcıları Kadir Oruç ve Kemal Ermiş’in dernek merkezinden bağlandığı online toplantıya; Bursa Büyükşehir Belediye Alinur Aktaş, MÜSİAD Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, MÜSİAD Marmara Bölge Sorumlusu Çağlar Aslan ve MÜSİAD Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Abalı da telekonferans sistemiyle iştirak etti.

BAŞKAN AKTAŞ: BU BİR SINAVDIR

Bursa Büyükşehir Belediyesi hizmet binasından toplantıya online bağlanan ve MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile işadamlarına hitap eden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, pandemi sürecinde Bursa’da yoğun olarak devam ettirilen faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu.

İlk günden itibaren tüm ilçe belediye başkanlarıyla koordineli şekilde hareket edildiğini hatırlatan Aktaş, “Bu bir imtihandır, sınavdır. Zor bir süreçten geçiyoruz. Ciddi bir dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor” dedi.

SAHADA BİN 500 PERSONEL GÖREVLİ

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin çağrı merkezlerine günde 9-10 bin aramanın yapıldığına dikkat çeken Başkan Aktaş, her çağrıya aynı özenle yaklaşıldığını dile getirdi.

Sahada bin 500 personelin görevli olduğunu kaydeden Alinur Aktaş, her gün 2 bin 300 kişiye ikişer öğün yemek dağıtımından erzak paketinin ulaştırılmasına kadar birçok hizmetin sağladığını söyledi. Başkan Aktaş, “Bu süreci sağlıklı geçirmek lazım. sosyal dayanışmayı muhafaza ederek bu zor günleri beraberce atlatacağız” diye konuştu.

ALPAY: BİZE DÜŞEN SABRETMEK

Bu dönemde yönetim kurulu toplantılarını, teknolojinin imkanlarından faydalanarak ara vermeden gerçekleştirdiklerini hatırlatan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay da katılımları nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür etti.

Bursa’nın her açıdan ülke için önemli bir şehir olduğunu belirten Alpay, salgın sürecinde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin, hayata geçirdiği çalışmalarla takdiri hak ettiğini söyledi. Alpay, “Belediyemizin ve sizlerin yaptıkları takdiri hak ediyor. Biz de şube olarak, özellikle ayni yardımlar noktasında destek vermeye çalışıyoruz. Genel merkezimiz ve genel başkanımız bu sürecin başından beri bir duruş sergiledi, devletin politikalarının yanında olduğunu gösterdi. Biz de şube olarak aynı şekildeki duruşumuzu ortaya koyuyoruz.

Ucu belirsiz bir süreçten geçiyoruz. Çalışanlarımızı mağdur etmeden bu süreci atlatmaya çalışalım. İnşallah Rabbimiz, diğer sıkıntılarda olduğu gibi bunun da ardında bize ferahlık sağlayacaktır. Bize düşen sabretmektir” dedi.

Nihat Alpay, konuşmasını Bursa’daki iş dünyası temsilcilerine, yapılan uyarılara harfiyen riayet etme çağırısında bulunarak tamamladı.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
21°
kapalı
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?