banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

BUSİAD’dan 1 Mayıs’a anlamlı kutlama

Bursa Sanayicileri ve İşinsanları Derneği (BUSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Hadi Türkay, bu yıl buruk kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

GÜNDEM 01.05.2020, 02:31
BUSİAD’dan 1 Mayıs’a anlamlı kutlama
banner23

BUSİAD Başkanı Türkay, Covid-19 salgınında pek çok işletmede üretim ve hizmetin durduğunu hatırlatarak, şunları söyledi:

“İşçi kardeşlerimiz, bu 1 Mayıs’ı, işsiz kalma korkusuyla birlikte, buruk kutluyorlar. Temennimiz işsizler ordusuna bir tek yeni kişiyi katmadan süreci mutlu sonla bitirmek. Bizler, iş insanları olarak, emekçisiz üretim olamayacağının bilincindeyiz. O nedenle tek bir çalışanımızı bile kaybetmek istemiyoruz. Bir ürün ya da hizmetin ayrılmaz parçalarıyız. El birliği ile her şeyin üstesinden gelecek güce sahibiz. Yeter ki aynı gemide olduğumuzun bilincinde olalım. Sürecin sonunda canla başla çalışarak daha güzel bir Türkiye yaratacağımıza inançlıyız. Daha çok, daha kaliteli üretim yaptığımız gelecekte, emekçinin aradığı refah seviyesine ulaştığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günlerinde buluşmak dileğiyle, emekçilerimizin bayramını tekrar kutlarım.”

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
az bulutlu
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?