banner21

banner13

banner28

Cansan’da majör kaizen ödülleri sahiplerini buldu

Alüminyuma hayat vererek birçok farklı sektöre girdi sağlayan ve dünyanın dört bir yanına gerçekleştirdiği ihracat ile sektörün değerli isimlerinden olan Cansan Alüminyum; çalışanlarına işlerini en verimli, performanslarını en üst düzeyde tutan ortamı sağlayarak bu başarısını kalıcı hale getiriyor.

GÜNDEM 27.09.2020, 22:12
Cansan’da majör kaizen ödülleri sahiplerini buldu
banner23

Kaizen çalışmalarını 2009 yılından beri yöneten Cansan Alüminyum, 2020 yılı için majör kaizen planlamasını tamamladı. Tamamlanan çalışmalar arasından 4 adet majör kaizen, Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, Yönetim Holding Kurulu Başkan Yardımcısı Yalçın Yeşilova ve Cansan Alüminyum Genel Müdürü Selim Güney’in katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda sunuldu.

11 MAJÖR KAİZEN BAŞARIYLA TANIMLANDI

Cansan Alüminyum Kaizen Komitesi’nin belirlediği konular ile ekip liderleri ve ekip üyeleri tanımlandı, aylık olarak değerlendirme toplantıları ile tüm adımlar plan dahilinde takip edildi. Belirlenen konular içerisinden 11 adet majör kaizen çalışması; Lojistik Uzmanı Aydın Çelik, Planlama Mühendisi Ömer Faruk Alagöz, Kalıp Tasarım ve Üretim Mühendisi Aybars Kuyumcu, Ekstrüzyon Kalite Uzmanı Selman Akkaya, Talaşlı İmalat Kalite Mühendisi Burak Öztürk, Ekstrüzyon Üretim Mühendisi Burak Delice, Ekstrüzyon Üretim Mühendisi Mustafa Yörüden, Ekstrüzyon Üretim Mühendisi Hasan Alparslan Bulut, Satınalma Uzmanı Rasim Taşbilek, Yüzey İşlem Üretim Mühendisi Köksal Koç ve Yüzey İşlem Üretim Mühendisi Betül Öztürk liderliğinde başarıyla tanımlanarak ödüllendirildi.

YEŞİLOVA: “KAİZEN ÇALIŞMALARI BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ”

Problem çözme tekniklerinin kullanıldığı, kuruma değer katan kaizen çalışmalarını yapan Kaizen komitesi ve ekiplerine teşekkür eden Yeşilova Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, sözlerine şöyle devam etti: “Takım çalışması yaklaşımıyla, genelleme yönelimiyle, ayrıntılara eğilimli, insana dönük, var olan proses ve teknolojileri iyileştirmeye yönelik fonksiyonlar arası organizasyonlar ile kaizen çalışmalarını 2009 yılından beri yönetmekteyiz. Bugün de 2020 yılı için arkadaşlarımız tarafından tanımlanan kaizen çalışmalarını dinledik. Her bir çalışma bizim için çok değerli, tekrar tüm ekipleri tebrik ediyorum.”

GÜNEY: “TOPLAM KALİTE YÖNETİMİ EN ÖNEMLİ DEĞERİMİZ”

Cansan Alüminyum’un başarısında kalite yönetiminin en değerli temel olduğunu söyleyen Cansan Alüminyum Genel Müdürü Selim Güney, kalite kavramı yerine toplam kalite yönetimini benimsediklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Hedefimiz belli bir standardı tutturmak değil, seviyeyi sürekli ve hızlı bir tempoda geliştirmek. Kaizen de sürece yönelik, küçük adımlı, insana dayanan, bilgiyi paylaşan, sürekli iyiyi arama çabasıdır. Verimlilik, kalite, 5S, otonom bakım, profesyonel bakım, insan kaynakları gelişimi, çevre, iş sağlığı ve güvenliği, maliyet ve lojistik başlıklarında hızlı kaizen çalışmalarımız devam ederken 2020 yılı içerisinde ‘İşi, en iyi yapan bilir’ felsefesinden yola çıkılarak majör kaizen planlaması yapıldı. Kurumumuza değer katan tüm kaizen çalışmalarında görev alan ekip üyelerini tek tek tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.”

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?