banner21

banner13

banner28

"Üyeler arasında işbirliğini arttırıyoruz"

Bursa Genç Sanayici İş İnsanları ve Yöneticileri Derneği(GESİAD), üye ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDEM 30.07.2020, 10:48
"Üyeler arasında işbirliğini arttırıyoruz"
banner23

Son dönemde aktif şekilde çalışan GESİAD, üyeleriyle iletişimini yakın tutmayı sürdürüyor. GESİAD Eski Başkanı, MARSİFED Federasyon Başkanı ve Akademika Ambalaj Firması sahibi Ramazan Kaya, Colorex , Ulaş ve Çakın Hukuk Bürosu, Elsi Kablo ile Erbab Otomat ve Yedek Parça’yı ziyaret eden GESİAD Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyeleri, sahada aktif olmayı sürdüreceklerini belirttiler.

“HER SEKTÖRDEN ÜYEMİZ VAR”

Erbab Otomotiv ziyaretinde konuşan GESİAD Başkanı Murat Kaya, pandemi sürecinde üyeleriyle irtibatlarını koparmadıklarını ve online toplantılarla onlara ulaşmayı sürdürdüklerini ifade etti. Yeni normale geçilmesinin ardından Network buluşmalarını gerçekleştirmeye başladıklarını ve önümüzdeki dönemde bu buluşmalara devam edeceklerini ifade eden Murat Kaya şunları söyledi; “165 üyemiz ve üyelerimizin iş yerlerinde istihdam edilen 16 bin civarındaki çalışanımız ile Bursa ekonomisinde önemli bir güç olduğumuzu düşünüyorum. Ama bu ancak birlikte hareket edersek ortaya çıkarabiliriz. Bir araya gelip beraber çalışmalar yapmalıyız. Her sektörden arkadaşlarımız var. Network toplantılarıyla üyelerimiz arasında işbirliği ortamı oluşturup herkesin yararına olacak işler yapmak istiyoruz.”

Uzmanlık alanı Deniz Hukuku olan Avukat Emre Çakın, Elsi Kablo sahibi Doğan Rekkalı ve Colorex firması sahibi Murat doğan ile de görüşmelerde sektörel değerlendirmelerde bulunuldu.

GESİAD Eski Başkanı, MARSİFED Federasyon Başkanı ve Akademika Ambalaj Firması sahibi Ramazan Kaya da ziyaretleri için GESİAD Başkanı Murat Kaya ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, GESİAD’ın çalışmalarını yakın takip ettiklerini ve gelecek dönemde her türlü desteği sunmaya hazır olduklarını kaydetti.

Ziyaretler, GESİAD Başkanı Murat Kaya’nın üyelere plaket takdimi ile sona erdi.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?