banner21

banner13

banner28

ELS Lift’ten kurum içi çalışan çocuklarına heykel atölyesi

Türkiye’nin personel yükseltici platform sektöründe global ölçekte ki markası olan ELS Lift, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kurum içi çalışanlarının çocuklarını unutmadı.

DİĞER 05.05.2022, 17:03 06.05.2022, 11:35
ELS Lift’ten kurum içi çalışan çocuklarına heykel atölyesi
banner23

2008 yılından bu yana Bursa’da ki fabrikasında personel yükseltici platform üretimi yapan ELS Lift, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kurum içi çalışanlarının çocuklarıyla bir araya geldi. 

Bursa’nın Mudanya ilçesine bağlı Bademli’ de bulunan Evrensel Sanat Atölyesi iş birliği ile düzenlenen heykel atölyesinde 4-12 yaş arası çocuklarla keyifli bir etkinlik gerçekleştirildi. Çocukların hayal güçlerini ve motor becerilerini geliştirmeye yönelik yapılan etkinlik sonunda çalışanlar çocukları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

ELS Lift Satış Pazarlama Direktörü İrfan İşmak organizasyon sonunda çocuklara hediyelerini dağıtırken, günün önemine istinaden düşüncelerini şu şekilde dile getirdi: ‘’Geleceğimizin mirası olan çocuklarımızla bu güzel günde bir araya gelmek oldukça mutluluk verici. Onların sınırsız hayal gücüne alan oluşturmak ve bayram heyecanlarına ortak olmak bizi de en az onlar kadar keyiflendirdi. Umuyorum ki, başta yaşadığımız toplum olmak üzere, tüm kurum ve kuruluşlar olarak çocuklarımıza güvenli ve refah bir gelecek bırakmak için elimizden geleni yapabiliriz.’’

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?