banner21

banner13

banner28

KalDer Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Bursa Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 10:30’da KalDer Evi Toplantı Salonu’nda yapıldı.

DİĞER 12.02.2024, 12:46
KalDer Bursa Şubesi Olağan Genel Kurulu Yapıldı
banner23

Genel Kurulda Divana; Prof. Dr. Abdurrahim Korukçu, Yasemin Özdemir ve Halit Yılmaz önerildi ve oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul, KalDer Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Emin Direkçi’nin açılış konuşması ile başladı. KalDer Bursa Şubesi Genel Sekreteri Aykan Kurkur katılımcılara 2023 yılında gerçekleştirilen faaliyetler ve bu faaliyetlerin Bursa’daki kurumlara sağladığı katkılar üzerine bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra 2023 yılı gelir gider tablolarının okunması İbrahim Öztürk tarafından, denetleme kurulu denetim raporunun okunması Av. Esin Berker tarafından yapıldı. 2024 yılı bütçesinin ve faaliyetlerinin okunması, görüşülmesi ve onaylanması gerçekleşti. 2024-2027 dönemi Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun belirlenmesi gerçekleşti. KalDer’e yeni katılan üyelere rozet takdiminin ardından Genel Kurul sona erdi.

KalDer Bursa Şubesi 2024 - 2027 dönemi yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu şu isimlerden oluştu: Serkan Ürkmez (Borçelik), Burak Yaşar (Beyçelik Gestamp), Ergün Koru (Karsan Otomotiv),

Gökhan Gündemir (Bosch Bursa), Güneş Şık Savaş (Tofaş), Mehmet Selam (Akwel), Murat Dündar Akgün (Coca Cola İçecek), Önder Plana (Oyak Renault), Sezer Sönmez (TI Otomotiv), Erol Sapçı (FKT Koltuk), Emre Ataç (LEONI Türkiye ), Erhan Aras (Coats Türkiye), Özgür Şahin (Şahince Otomotiv), Oya Baykal Taner( Seger), Hüseyin Özden (AKA Otomotiv), Remezan Arslan (Uludağ Elektrik ), Fatih Ağırman (Ağırman Makine), Ümran Ertaş (SKE Otomotiv), Av. Esin Berker (ABN Metal) , Alper Pekmezcioğlu (Uray Sigorta), Şener Yeğinoğlu (AKP Otomotiv), Hüseyin Tetik (İnallar Otomotiv), Zafer Barış Yazan (Gökçelik), Ümit Semerci (Can Metal)

“KalDer Bursa’nın Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Ürkmez”

Genel Kurulda üyelerin oylarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine gelen Serkan Ürkmez yaptığı konuşmada şunları söyledi: “KalDer Bursa Şubesi’nin Bursamızın en güçlü STK’larından birisi olduğunu gururla ifade etmek isterim. Yeni dönemde kurumların rekabet gücünü ve kurumsallaşma düzeyini yükseltmek için uyguladığımız EFQM Modeli’nin bilinirliğini artırmak, Ulusal Kalite Hareketi’ne olan ilgiyi artırmak için çalışacağız. İş dünyası, kamu, akademi ve diğer STK’larla ilişkilerimizi güçlendirmek için yeni iş birlikleri başlatacağız. En büyük gücümüz üyelerimiz ile daha yakınlaşarak, KalDer’in onlara sağladığı değeri artıracağız. Hep birlikte Türkiye Kalite Derneği Bursa Şubesi’ni daha da büyük başarılara taşıyacağımıza inanıyorum.”

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
13°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?