banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

Türkiye’nin Anahtarcılar Kulübü 6 yaşında

Kaliteden taviz vermeyen üretim anlayışı, kurumsal bakış açısı, dinamik ve güçlü yapısıyla sektörde 70 yıla yakın süredir faaliyet gösteren Kale Kilit’in kurduğu Kale Anahtarcılar Kulübü bu yıl altıncı yılını kutluyor. Kale Kilit, mesleki ve sosyal bir ağ oluşturma misyonuyla hayata geçirdiği kulüp aracılığıyla, sektörün standartlarını sürekli yükseltmeyi amaçlıyor.

DİĞER 28.07.2021, 13:37
Türkiye’nin Anahtarcılar Kulübü 6 yaşında
banner23

Hikayesi yaklaşık 70 yıl önce Tahtakale'deki bir atölyede başlayan ve Türkiye’den dünyaya yayılan en köklü markalardan biri olmayı başaran Kale Kilit’in 2015 yılında hayata geçirdiği Anahtarcılar Kulübü bu yıl altıncı yaşını kutluyor. Geleceği referans alarak inovatif teknolojileri anahtar sistemlerine entegre ederken zanaatkarlığı ve meslek ustalığını da unutmayan şirket, endüstrinin değer zincirini oluşturan en önemli halkalarından anahtarcıları bir araya getirdiği projesiyle yüzlerce emekçinin yanında oluyor. Anahtarcıların ve çilingirlerin mesleki gelişimini desteklemek ve aralarındaki iş birliğini güçlendirmek amacıyla kurulan kulüp, altıncı yılında 700’ü aşkın üyesiyle her geçen gün daha da büyüyen bir aile olarak yola devam ediyor.

ANAHTARCILARLA BİRLİKTE TAM ALTI YILDIR ÇOK DAHA BÜYÜK

Kale Kilit Onursal Kurucu Başkanı Rahmetli Sadık Özgür’ün ‘Anahtarcılar bizim her şeyimizdir’ misyonundan hareketle somut bir adıma dönüşen Kale Anahtarcılar Kulübü, sektör paydaşlarının birbirleriyle güç birliğinde bulunmasını sağlıyor. Uzun yıllardır bir arada bulunan üyeleriyle dayanışmanın hakim olduğu bir yol arkadaşlığına evrilen kulüp, ‘Birlikte daha büyüğüz’ mottosuyla sektöre yüksek katma değer sağlamaya ve sektörün kurumsal bir yapıya ulaşması için çalışmaya devam ediyor. Türkiye'de bir ilk olan bu girişimle son kullanıcıyla sürekli temas içinde olan anahtarcı ve çilingirlerle ortak bir paydada buluşan Kale Kilit, böylece değişen kullanıcı beklentilerine de cevap vermeyi hedefliyor.

İNTERAKTİF ETKİLEŞİM VE SINIRSIZ İŞ BİRLİĞİ

Dijitalleşen dünyada iş ortaklarının iletişimini ve etkileşimini artırmayı da hedefleyen platform, gelişmiş dijital alt yapısı sayesinde Türkiye’nin dört bir yanındaki anahtarcı ve çilingirlerin birbiriyle iletişim halinde olabilmesine olanak tanıyor. Üyelerin, mesleki ya da kişisel gelişimleri için eğitim içeriklerinin de yayınlandığı sistemde, üyeler birbirlerini arkadaş olarak ekleyebiliyor ya da forum bölümü sayesinde merak edilen konular hakkında diğer üyelerin fikirlerini alabiliyor. Kale Kilit ayrıca yine bu portal üzerinden düzenli olarak yeni ürün eğitimi vererek anahtarcıların sattıkları ürünlerle ilgili tüm detayları birincil ağızdan öğrenebilmelerini sağlıyor.Üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlayan Kale Anahtarcılar Kulübü, kazan-kazan kurgusuyla üyelerine temelde birçok ayrıcalık ve avantajı da bir arada sunuyor.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
parçalı bulutlu
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?