banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

Aktaş, BEKSİAD’ın online toplantısında

Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Yönetim Kurulu’nun online yapılan haftalık olağan toplantısına, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı.

GÜNDEM 12.04.2020, 20:36 12.04.2020, 20:37
Aktaş, BEKSİAD’ın online toplantısında
banner23

BEKSİAD Başkan Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyelerinin tam kadro olarak iştirak ettiği toplantıya katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile bu dönemde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantıda konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, koronavirüs salgını sürecinde belediyece yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Çalışmaların özenle yürütüldüğünün altını çizen Başkan Aktaş, “30 bin ekmek veya süt ve süt mamulleri, 30 bin erzak ve hijyen paketini itinayla dağıtıyoruz. Yaklaşık 130 bin aileye dokunmayı hedefledik. Bunları belediyemizin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak yapmaya gayret ediyoruz. Bu sıkıntılı süreçte hayatlara daha fazla dokunabilmenin derdindeyiz. Bin 500 kişilik bir ekiple 17 ilçede çalışıyoruz. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Şehrin bütününe bakarak hareket ediyoruz. Sorunsuz ve sıkıntısız şekilde bu süreci aşacağız inşallah” dedi.

Birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine işaret eden BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız ise, “BEKSİAD olarak gerekli her noktada yardıma ve işbirliğine hazırız. Bugünleri sağ salim şekilde atlatacağımıza ve güzel günlere yeniden kavuşacağımıza inancımız tam. Rabbim, biran önce ve en az hasarla bu salgın hastalıktan kurtulmayı nasip etsin” diye konuştu.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
az bulutlu
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?