banner21

banner13

banner28

Kafka Yapı’dan TOFAŞ’a güçlü destek

Bursa’nın yapı sektöründeki teknik gücü Kafka Yapı, imzaladığı sponsorluk anlaşması ile TOFAŞ Spor Kulübü’nün gücüne güç katıyor.

GÜNDEM 18.09.2023, 16:26
Kafka Yapı’dan TOFAŞ’a güçlü destek
banner23

Proje, danışmanlık ve inşaat alanlarında, faaliyet gösteren Kafka Yapı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin başarılı ekiplerinden TOFAŞ Spor Kulübü’nün 2023-2024 sezonu resmi sponsoru oldu. Kafka Yapı Kurucu Ortakları Fırat Köksal ile Kayhan Özyıldırım’ın hazır bulunduğu törende konuşan TOFAŞ Spor Kulübü Genel Menajeri Tolga Öngören, kulübe katkılarından dolayı Kafka Yapı’ya teşekkür etti. Bir yıllık resmi sponsorluk anlaşması ile Kafka Yapı’nın TOFAŞ’a güç kattığının altını çizen Öngören, “Şehrin önemli bir marka değeri olan TOFAŞ Spor Kulübü’nün yine değerli bir markası olan Kafka Yapı ile güçlenmesi bizi çok memnun etti. Önümüzdeki sezonda yeni başarılarla sponsorlarımızın bize gösterdiği teveccühü taçlandıracağız” diye konuştu.

Kafka Yapı Kurucu Ortakları Fırat Köksal ile Kayhan Özyıldırım da yıllarca Bursa’nın adını dünyaya duyurmuş TOFAŞ Spor Kulübü’ne katkı sunmaktan duydukları gururu dile getirdiler. Köksal ve Özyıldırım, yeni sezonda da kulübe başarılar dilediler.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?