banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

Kayıpları hızla telafi edeceğiz

Covid-19 pandemisi nedeniyle alınan tedbirler kapsamında üretime verilen aralar bazı kayıplara sebep olsa da, iş dünyası temsilcileri salgının atlatılmasının ardından işlerin hızla açılacağı görüşündeler.

GÜNDEM 24.04.2020, 21:21 25.04.2020, 19:52
Kayıpları hızla telafi edeceğiz
banner23

TC Merkez Bankası tarafından açıklanan imalat sanayi kapasite kullanım oranındaki azalmanın ve ekonomik kayıpların en kısa sürede telafi edileceğini ifade eden iş dünyası temsilcileri şunları söyledi;

Nihat AlpayMÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı

Kabul etmeliyiz ki bütün dünyayı etkileyen Covid-19 pandemisi yüzünden global anlamda zor bir süreçten geçiyoruz. Avrupa’daki pek çok ülkeye baktığımızda sağlık alanında ve ekonomik yönden ciddi sıkıntı içindeler. Ülkemizde zamanında alınmış isabetli tedbirler sayesinde hem salgının seyri hem de ekonominin işleyişinde büyük sıkıntılar yaşanmıyor. Son birkaç hafta üretime verilen aralar nedeniyle yaşanan kayıpların da en kısa sürede telafi edileceğini söyleyebilirim.

Ahmet ERBATISİAD Yönetim Kurulu Başkanı

Koronavirüs tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkiledi. Alınan tedbirler sayesinde bu sıkıntılı dönemi en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum. Bu arada tedbirler kapsamında üretime verilen araların en kısa zamanda telafi edileceği, ekonomik potansiyelimiz, girişimcilerimizin kabiliyetleri sayesinde üretimin, kapasite kullanımının yeniden artacağı düşüncesindeyim.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
13°
kapalı
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?