banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

MÜSİAD’dan yardım eli

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Koronavirüs salgını nedeniyle zor durumda olan ihtiyaç sahiplerine elini uzatmayı sürdürüyor.

GÜNDEM 23.04.2020, 20:59
MÜSİAD’dan yardım eli
banner23

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve sağlığın yanı sıra ekonomik zorlukları da beraberinde getiren Koronavirüs’ten etkilenen ihtiyaç sahipleri için MÜSİAD Bursa Şubesi, yardımlarına devam ediyor.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve Başkan Yardımcısı İbrahim Güney, üyelerinin yardımlarıyla hazırlanan erzak paketlerinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Bursa Yardımlaşma Derneği’ne (BURYAD) teslim etti.

Teslimatta konuşan Başkan Alpay, “Bu pandemi sağlık kadar ekonomik anlamda da insanlarımızı zorluyor. Devletimiz olabildiğince yardımcı oluyor ama bizler de sivil toplum kuruluşları olarak güvenilir kurumlarla iş birliği yapıp hazırladığımız yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırmayı görev edindik. İlk vakanın tespit edilmesinden bu yana bu yardımlarımız sürüyor. 11 ayın sultanı Ramazan’a da bu atmosferde giriyoruz. Rabbim inşallah hayırlarımızı kabul eder ve bu virüs belasından tez zamanda bizleri kurtarır” dedi.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
13°
parçalı bulutlu
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?