banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

Özhan'da anlamlı tören

Sosyal duyarlılığıyla her zaman adından söz ettiren Özhan Marketler Zinciri, 12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 100. Yılı anısına kutlama düzenledi.

GÜNDEM 13.03.2021, 14:42
Özhan'da anlamlı tören
banner23

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulünün 100. Yılı ve Mehmet Akif Ersoy’u anma programı münasebetiyle mağaza çalışanlarından oluşan gönüllüler topluluğu bu anlamlı günün anısına İstiklal Marşımızı okudu.

Gönüllüler Topluluğu Başkanı Yener Kaptan; Bayrağımız ve onun istiklalini ebedileştiren İstiklal Marşı, ulusumuzun ruhunu, tarihini ve ideallerini yansıtan hiçbir zaman ölmeyecek daima yaşayacak olan önemli kavramdır. Gönüllü çalışma arkadaşlarımızla birlikte mazide yaşayan şanlı atalarımız, şehit dedelerimizi vatanımız için yapılanları bugün bir kez daha ruhumuzda hissettik.

İstiklal Marşımız hem ulusumuzu hem de Mustafa Kemal Atatürk’ü çok iyi anlatan bir destandır. Bu anlamlı günde başta vatan ve ulus sevgisinin, bağımsızlık ve hürriyet aşkının ifadesi olan İstiklal Marşı’nı bize hediye olarak sunan milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve millet adına İstiklal marşı olarak oy birliği ile kabul eden başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere I. TBMM üyelerimizi saygıyla anıyor ve şükranlarımı sunuyorum. dedi

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
18°
açık
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?