banner21

banner13

banner28

Yeşilova Holding’den ‘Ar-Ge ve Mühendislik Günü’ toplantısı

Yeşilova Grubu’nun Ar-Ge, Mühendislik ve Proje ekipleri, düzenlenen ‘Ar-Ge ve Mühendislik Günü’ toplantısında bir araya geldi. Grup şirketlerinin Ar-Ge ve mühendislik alanında gerçekleştirdiği çalışmaların ele alındığı toplantıda, Türkiye ve dünya gündeminde öne çıkan başlıklar, yenilik ve trendler ile ilgili değerlendirmeler de yapıldı.

GÜNDEM 05.09.2022, 15:47
Yeşilova Holding’den ‘Ar-Ge ve Mühendislik Günü’ toplantısı
banner23

Ar-Ge ve Mühendislik Günü toplantısı kapsamında Holding ve Grup şirketlerinin Ar-Ge, mühendislik ve proje ekipleri, Crowne Plaza Bursa Otel’de bir araya geldi. Grup şirketlerinden ekiplerin yüz yüze olma fırsatı yakaladığı etkinlikte, Ar-Ge ve mühendislik alanında yapılan çalışmalar ve şirketlerin son dönemde devreye aldığı projeler, Türkiye ve dünyadaki gelişmeler ile her şirket özelinde faaliyet gösterdiği sektördeki yenilik ve trendler ele alındı.

AR-GE MERKEZİ’NDE YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR

Toplantının açılış konuşması, Yeşilova Holding Ar-Ge Müdürü Emre Dolaylar tarafından yapıldı. Emre Dolaylar, “Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış Ar-Ge Merkezimizde otomotiv endüstrisi için co-design çalışmaları, raylı sistemler sektörüne yönelik ürün geliştirme çalışmaları, geniş analiz metotları ve yazılımlar kullanılarak doğrulama çalışmaları, yetkin laboratuvarlarımızda malzeme doğrulama çalışmaları, gelişmiş test yetkinlikleri ile ürün doğrulama çalışmaları, özel malzeme geliştirme çalışmaları gibi birçok farklı alanda faaliyetlerimizi geniş bir yelpazede sürdürmekteyiz. Özellikle patent ve faydalı model alanında sektörümüzdeki lider kuruluşlar arasında yer alıyoruz. Geçtiğimiz yıl Ar-Ge Merkezimizde yürütülen 12 projeden 6’sı ulusal ve uluslararası fonlar tarafından desteklenmeye hak kazandı. Bu başarıları sürdürülebilir kılmak, Grubumuza ve ülkemize değer yaratan çalışmalarda bulunmak, nitelikli projelerin altına imza atmak adına odağımızı genişletmeye devam ediyoruz” dedi.

“KABİLİYETLERİMİZİ ARTIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeşilova Holding İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova da toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yeşilova Grubu olarak gerek dünya gerekse ülkemizde yaşanan tüm belirsizliklere ve zorlu piyasa koşullarına karşın faaliyette bulunduğumuz tüm sektörlerde hedeflerimize paralel başarılı sonuçlar alarak ilerliyoruz. Bu başarının ardında da yatan etmenlerden biri de araştırma-geliştirme çalışmalarına verdiğimiz önemdir. Şirketlerimizin gerek ülkemiz gerekse de global bazda rekabetçilik avantajlarını korumak ve bu alandaki kabiliyetlerimizi artırmak adına Ar-Ge, teknoloji ve inovasyona yaptığımız yatırımları sürdürüyoruz. Ar-Ge ve yenilikçilik konusundaki yetkinliklerimizi güçlendirerek Grubumuzu sağlam adımlarla geleceğe taşımaya devam ediyoruz.”

Yeşilova Holding Ar-Ge Merkezi ve Grup şirketlerinden ekiplerin sunumlar gerçekleştirdiği toplantıda ayrıca, Kurumsal Eğitmen ve Yönetici Koçu Ruhan Maral, “Cesaret Yönetimi” başlıklı bir konuşma yaparak, Grup çalışanlarıyla paylaşımlarda bulundu.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
13°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?