banner21

banner13

banner28

Bursa'nın lazeri dünyanın bir çok noktasında parlıyor

Çelik saç işleme alanında her geçen gün gücüne güç katan Parladı Lazer, ürünlerini Rusya'dan Mısır'a, Finlandiya'dan Tunus'a kadar dünyanın bir çok ülkesine ihraç ediyor.

MAKİNA 01.11.2023, 16:47 01.11.2023, 16:55
Bursa'nın lazeri dünyanın bir çok noktasında parlıyor
banner23

Otomotiv sektöründe yoğun olarak kullanılan kaporta ürünlerindeki çelik sacı dilme, boylama, kesme ve istenilen boyutta ebatlandırılması konularında uzman hale gelen Parladı Lazer 2020 yılında Parladı Metal bünyesinde faaliyete başladı. 3 yılda yükselen bir ivme ile büyüyen firma 2023 yılına gelindiğinde Almanya, Bulgaristan, Rusya, Finlandiya, Bosna-Hersek, Mısır ve Tunus gibi ülkelere ürünlerini ihraç eder hale gelen firma, Türkiye genelinde sektörünün ilk 10'u içerisine girmeyi başardı.

Otomotiv sektöründe firmasının mükemmel işçiliği ile tanındığını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Halil Parladı, "Çelik sacı dilme, boylama, kesme ve ebatlandırma konularında uzmanlaştıklarını belirterek sektördeki önemli markalara hizmet verdiklerini söyledi.

Firmasının ihracatta da büyük başarı elde ettiğini belirten Halil Parladı, "Almanya, Bulgaristan, Rusya, Finlandiya, Bosna-Hersek, Mısır ve Tunus gibi dünyada çeşitli ülkelere ürün ihraç ediyoruz. Sektörde Türkiye genelinde ilk 10 içinde yer alıyoruz" diye konuştu.

2022 yılında 16 milyon dolarlık ihracat hacmi elde ettiklerini belirten Genel Müdür Mehmet Parladı ise "Parladı Lazer, önemli hedefler peşinde. En büyük hedeflerimizden biri sektörde dünyaddaki ilk 300 içinde yer almak. Parladı Lazer, sahip olduğu 2 adet 4 Kw ve 3 adet 6 Kw'lık Nukon marka lazer makineleri, 2 adet Baykal ve 1 adet Dnr marka Abkant, robot ve gaz altı kaynak makineleri ile yüzde 65'lik ihracat potansiyeli ile sektöre yön vermekte ve her geçen yıl çelik sac işleme sektöründe büyüyüp başarılarına yeni hedefler eklemeye devam etmektedir" dedi.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?