banner38

banner21

banner13

banner25

banner28

Yatak yan sanayi sektörü üretim ve ihracatta yeni rekorlara koşuyor

Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) tarafından 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek IBIA EXPO Yatak Yan Sanayi ve Teknoloji Fuarı hazırlıkları BTSO’da düzenlenen toplantıda değerlendirildi.

MOBİLYA 05.09.2022, 12:31
Yatak yan sanayi sektörü üretim ve ihracatta yeni rekorlara koşuyor
banner23

IBIA üyesi Bursa, İstanbul ve İzmir firması yetkililerinin katıldığı toplantının açılışında konuşan IBIA Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, “Yatak yan sanayi sektörü hem üretimde hem de ihracatta rekora koşuyor. Sektörümüzün 2023 yılı ihracat hedefi 3 milyar dolar” dedi.

Başkan Güler, ülkemizdeki yatak yan sanayi sektörü üretiminin 3 milyar dolar, ihracatlarının ise 2 milyar dolar olduğunu belirtirken, “2023'ün sonuna kadar 3 milyar dolarlık üretim hacmini 4 milyar dolara, 2 milyar dolarlık ihracatı 3 milyar dolara, 25 bin kişilik istihdamı da 35 bin kişiye çıkarmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

IBIA’nın en önemli amacının sektörü bir araya getirmek ve iş adamları arasındaki sinerji ve iş birliğini artırmak olduğunu dile getiren Güler, IBIA EXPO-Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’nın, 300'ün üzerinde lider firma ve üreticinin katılımıyla 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde hedef alıcı ülkelerden ağırlanacak binlerce ziyaretçisiyle sektör profesyonellerine kapılarını açacağını müjdeledi.

Güler, IBIA EXPO-Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı’nda yeni ürünler ile teknolojilerin sergilenmesi ve tanıtımı yanı sıra seminerler de gerçekleştirileceğini, ‘yatak endüstrisindeki trendler’, ‘yatak üretiminde endüstri 4.0’, ‘sürdürülebilirlik ve izlenebilirlik’, ‘kalite, etki ve yeni ürün’ ve ‘yeni pazarlara ulaşım’ gibi konuların ele alınacağını sözlerine ekledi.

IBIA EXPO-Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarı organize eden BİFAŞ Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Vural da sürdürülen çalışmalar hakkındaki bilgi verirken, “Fuarımızın uluslararası tanıtımını yurtdışı etkinlikler ile gerçekleştirdik. Fuarda çok sayıda ülkeden alım heyeti ağırlayacağız. Ülkemizdeki yatak yan sanayi sektörü için çok verimlik bir fuar gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

6-9 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek IBIA EXPO Yatak Yan Sanayi ve Teknoloji Fuarı hakkındaki bilgilendirmelerden sonra, IBIA ve Elektroteks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler Dernek Üyelerine üyelik beratlarını verdi.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
23°
az bulutlu
banner39
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?