banner21

banner13

banner28

Can Metal 'in yeni genel müdürü Ümit Semerci oldu

Yeşilova Grup şirketleri arasında yer alan ve yüksek basınçlı alüminyum döküm parça üretiminde faaliyet gösteren Can Metal’in yeni Genel Müdürü Ümit Semerci oldu. Aynı zamanda Cansan Alüminyum’un da Genel Müdürü olan Selim Güney’den bayrağı devralan Semerci, Can Metal’in gelişim evrelerini ve gelecek planlarını anlattı.

SEKTÖRLER 06.01.2022, 16:55
Can Metal 'in yeni genel müdürü Ümit Semerci oldu
banner23

Yeşilova Holding’in alüminyumdaki uzmanlığını, yüksek basınçlı alüminyum enjeksiyon üretimi ile taçlandırarak 1993 yılında devreye aldığı Can Metal’de geçtiğimiz günlerde görev değişimi yaşandı. 2017’den bu yana Fabrika Müdürlüğü görevini üstlenen Ümit Semerci, Selim Güney’den bayrağı devralarak Can Metal’in yeni Genel Müdürü oldu.

YEŞİLOVA: “SEMERCİ’YE İNANCIMIZ TAM”

Görev değişim töreninde konuşan Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, bugüne kadar görevini başarıyla sürdüren Selim Güney’e teşekkürlerini sunarak görev değişimi ile ilgili şunları söyledi: “Büyüyen organizasyonumuzda yeni bir gelişmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşıyoruz. Uzun süredir Cansan Alüminyum ve Can Metal şirketlerimizin Genel Müdürlüğünü üstlenen ve her iki şirketimizde de önemli başarılara liderlik eden Selim Güney, Can Metal Genel Müdürlüğü görevini hali hazırda Can Metal Fabrika Müdürlüğü görevini yürüten Ümit Semerci’ye devrediyor. Yeşilova ailesine katıldığı günden bu yana Can Metal’in gelişip büyümesi adına değerli fikirleri ve özverili çalışmalarıyla görevini başarıyla sürdüren Ümit Semerci’nin şimdi daha büyük bir sorumluluğu üstlenerek Genel Müdürlük görevini de başarıyla sürdüreceğine olan inancımız tam. Yeni organizasyonun Can Metal şirketimiz ve grubumuz için hayırlı olmasını diliyor, tüm Can Metal ekibine destekleri için teşekkür ediyorum.”

Ümit Semerci ile birebirde yürüttükleri çalışmalarla Can Metal’in büyümesinde ve rekabet gücünün artmasında büyük emek sarf ettiklerini belirten Selim Güney, mesai arkadaşı Semerci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek, daha nice başarıları Can Metal’e kazandıracağını söyledi.

SEMERCİ: “HEDEFİMİZ, İHRACAT ORANIMIZI YÜZDE 50’NİN ÜZERİNE ÇIKARMAK”

Selim Güney’den bayrağı devralan Semerci güzel dilekleri için Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova’ya, İcra Kurulu başkanı Yalçın Yeşilova’ya ve Cansan Alüminyum Genel Müdürü Selim Güney’e teşekkürlerini sunarak, sözlerine şöyle devam etti: “Can Metal 2014 yılından bu yana her yıl büyüme sağlamayı başararak çok büyük bir başarıya imza attı. 7 yıl önce satış tonajı yıllık 500 ton iken 2021 yılında 2.500 ton seviyesine ulaştık. Aynı dönem içinde ihracat oranının yüzde 1 seviyesinden yüzde 25 seviyesine çıkmasını sağladık. Bu başarının bir parçası olmak bizim için gurur kaynağı. Müşterilerimizin, çalışanlarımızın ve tüm paydaşlarımızın memnuniyetini önemseyerek sürdürülebilir bir büyümeyi hedefledik. Hızla gelişen teknik altyapımız ve yetişmiş insan kaynağımız ile müşterilerimizin çözüm ortağı olduk. Gelinen noktada teknoloji seviyesi çok yüksek, çevreye duyarlı, teknik donanımı üst düzey olan bir fabrikayı özveri ile çalışan tüm Can Metal çalışanları ile beraber kurmayı başardık. Önümüzdeki süreçte de ihracatta yaptığımız atılımı daha da arttırarak ihracat oranımızı yüzde 50’lerin üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Ayrıca katma değeri yüksek, işlemeli ve montajlı parçaların oranını artırmayı planlıyoruz. Bu süreçte bizlere güvenen ve yatırım taleplerimizi geri çevirmeyen Yeşilova yönetimine, vizyonu ile bizlere ışık tutan ve önümüzü açan Genel Müdürümüz Sayın Selim Güney’e bir kez daha teşekkür ederiz.”

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
25°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?