banner21

banner13

banner28

Alpiş’ten ev sahibi yapan yeni kampanya…

Sadece yaptığı nitelikli projelerle değil, yeni finansman modelleriyle de, yatırım yapmak ve ev sahibi olmak isteyenlerin adresi olan Alpiş İnşaat, Eylül ayının girmesiyle yeni kampanyasının startını verdi.

İNŞAAT 08.09.2023, 11:00
Alpiş’ten ev sahibi yapan yeni kampanya…
banner23

Alpiş İnşaat sektöre öncülük ediyor

2022’nin Kasım ayında Bursa inşaat sektöründe daha önce görülmemiş bir kampanya başlatan Alpiş İnşaat, aradan 1 yıl geçmeden yeni bir kampanya daha başlattı. ‘Efsane Sonbahar’ kampanyasında; yüzde 30’dan başlayan peşinatlar ile yüzde 0,89’dan başlayan vade farkı, ilk 3 yıl düşük taksit ödemesi ve 84 aya (7 yıl) varan şirket içi taksit fırsatıyla ev sahibi olma imkânı sunuluyor.

Müşteri, ilk 3 yıl düşük taksit ödemesiyle zorlanmıyor

Bu kampanyayı diğerlerinden ayıran en önemli yeniliğin ilk 3 yıl düşük taksit ödeme fırsatı olduğunu ifade eden Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ersel Süne, “Tercihe bağlı olarak sunulan alternatif ödeme modelleri arasında ilk 3 yıl düşük taksitli alternatif ödeme modelimizin bulunması bu kampanyamızın en önemli özelliği. Bu seçenek sayesinde müşterilerimiz, taksit ödemelerinin ilk yıllarında düşük taksitler ödeyerek, bütçelerini sarsmıyor, temel ihtiyaçlarından büyük fedakarlıklar yapmadan ev sahip olarak hayatlarına devam ediyorlar.” dedi.

Alpiş İnşaat Satış ve Pazarlama Müdürü Ersel Süne, konut edinimi için finansmana ulaşımın zor olduğu bu süreçte, yaptıkları kampanyaların kaçırılmayacak fırsatlar sunduğunu ifade etti.

Banka ve ekspertiz masrafı yok, tapu hazır…

Alpiş İnşaat olarak nitelikli projeler üretmenin yanı sıra cazip kampanyalarla da ev sahibi olma fırsatı sunduklarını ifade eden Süne,

“Hem üretim hem de fırsat olarak sürekli yenilikler yapıyoruz. Projelerimizi söz verdiğimiz tarihte bitirirken bir yandan da alıcılarımıza sunduğumuz finansman modelleriyle onların kolay bir şekilde ev sahibi olmalarına katkı sağlıyoruz. Yeni kampanyamız da bunlardan biri. Ev almak isteyenler, ‘Efsane Sonbahar’ kampanyamızda, banka ve ekspertiz masrafı ödemezken, satın almak istedikleri evin tapularını da hemen teslim alabiliyorlar. Vatandaşlarımız, yüzde 30’dan başlayan peşinatlar ile her bütçeye uygun esnek ödeme ve taksit seçeneklerimizin yer aldığı kampanyamız sayesinde sadece yüzde 0,89’dan başlayan vade farkı ve 84 aya (7 yıl) varan şirket içi taksit fırsatıyla bütçelerini sarsmadan ev sahibi olabiliyorlar” diye konuştu.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
14°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?