banner21

banner13

banner28

Bursa Epoksi Boya Zemin Kaplama, hizmete açıldı

Bursa Epoksi Boya Zemin Kaplama, Çalı Mahallesi’nde hizmete açıldı. Başta endüstriyel olmak üzere bir çok alanda kullanılarak, zeminlere dayanıklılık ve estetik kazandıran epoksi kaplama alanında hizmet veren Bursa Epoksi firması, alanında uzman kadrosu ve kaliteli kaplama, yapı kimyasalları alanında hizmet verecek.

İNŞAAT 31.08.2023, 12:38
Bursa Epoksi Boya Zemin Kaplama, hizmete açıldı
banner23

Bursa Epoksi Boya Zemin Kaplama firması, gerçekleştirilen açılış programı ile hizmete başladı. Hizmet alanları hakkında bilgiler veren Firma Yönetim Kurulu Başkanı, Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası Başkanı Ferhat Daysalı, “Bursa deyince ilk olarak akla sanayi geliyor. Sanayisi ve üretim kapasitesi ile Bursa, Türkiye’nin önde gelen illerinden biri. Bursa ekonomisi her geçen gün gelişiyor. Biz de bu gerçekten yola çıkarak özellikle fabrikaların zeminlerinde ihtiyaç duyulan epoksi uygulaması ile ilgili bir açığı tespit ettik ve bu yönde çalışmalarımızı başlattık” dedi.

Bursa Epoksi olarak faaliyet alanlarına ilişkin bilgi veren Daysalı, “Yeni kurulan sanayi yapılarının zemin kaplama işlemlerini gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda lüks konutların otoparkları, AVM’lerin zeminleri gibi alanlar da hizmet alanımızın içerisinde yer alıyor. Özellikle fabrikaların sevkiyat bölümlerinde ağır tonajlı araçların trafiği çok oluyor. Epoksi, bu zeminlerin uzun süre deforme olmadan kullanılabilmesini sağlayan ve çeşitli desenlerle estetik kazandırılabilen bir kaplama malzemesi. Yanı sıra merkezimizde taş halı dediğimiz, insan sağlığına olumlu etkileri bulunan ürünlerimiz de mevcut. Yalnızca sanayi yapılarına değil konutlara ve farklı yaşam alanlarına da hitap edecek ürünlerimiz mevcut. Ürünlerimizin kullanım yer ve amaçları çok geniş. İnsanlarımız bu ürünleri çok pahalı sanıyor ve ne yazık ki biraz temkinli yaklaşıyor ancak örneğin taş halı malzememiz, fayansın, seramiğin kullanıldığı her alana tatbik edilebiliyor ve çok büyük maliyetler ortaya çıkamıyor. Bizim sektöre adım atmamızla birlikte bu algıların yıkılacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Bursa Epoksi Boya Zemin Kaplama tedarikçisi Daysan Yapı Kimyasalları Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Özdeğer ise, şunları söyledi:

“Epoksi kaplamaları daha çok endüstriyel zeminlerde daha bir çok alanda kullanılan, zeminin kolay yıpranmayacak şekilde sağlam kalmasını sağlayan bir kaplama türü. Epoksi reçine ve sertleştirici malzemelerden üretilen bir üründür. Çok çeşitli renk ve desen alternatifleri ile üretilebiliyor. Ülkemizde de artık bir çok noktada seramiğin de yerini almaya başladı. Biz de bu ürünleri, diğer yapı kimyasallarımızla birlikte 2017 yılında Bursa’da üretmeye başladık. Şu anda Bursamızda, İstanbul ve Söke’deki tesislerimizde üretimimizi sürdürüyoruz. Avrupa ülkelerine ihracat yapıyoruz ve tüm Türkiye’ye dağıtımımız mevcut.”

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
13°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?