banner21

banner13

banner28

Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği’nde bayrak değişimi

Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği’nin (ETMD) Bursa Temsilciliğini, LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber üstlendi.

ENERJİ-MADENCİLİK 11.08.2023, 17:54
Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği’nde bayrak değişimi
banner23

ETMDelektrik tesisat mühendislik meslek uygulamalarının ilerlemesi ve gelişmesi ile en yüksek uluslararası teknolojik seviyeye erişmesi amacıyla çalışmalar yapıyor. Ülke genelinde yapılanan ve İstanbul’daki dernek merkezinin yanı sıra 6 şehirde temsilciliği bulunan ETMD’nin Bursa temsilciliğinde bayrağı Olgun Karabiber aldı.

Olgun Karabiber’e ETMD Bursa Temsilciliği belgesi tesliminde konuşan Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Topak, “Bursa bizim için çok kıymetli çünkü, Bursa hem tarihi, hem nüfus yoğunluğu yüksek, hem de üretimin ve ticaretin çok gelişmiş olduğu bir şehir. Bursa’da çok fazla fabrika ve yeni proje var. Dolayısıyla yüzlerce, binlerce elektrik mühendisi Bursa’da görev yapıyor, çalışıyor” dedi.

ETMD’nin serbest çalışan binlerce elektrik mühendisi ile yüzlerce kurumsal firma bünyesindeki elektrik mühendislerine yönelik diyalog platformu özelliği taşıdığını söyleyen Topak, “Elektrik ve elektronik mühendislerinin bir araya geldiği, güncel teknolojik gelişmelerin takip edilebildiği, elektrifikasyon kalitesini ülkenin her köşesinde yukarıya çıkarmak için bir araya gelen gönüllü bir grubuz. İşte bu anlamda Bursa’daki meslektaşlarımıza ulaşılması için Bursa temsilciliğimiz bizim için çok önemli. Önceki Bursa Temsilcimiz Orkun Estik yeni Yönetim Kurulumuzda görev aldığı için Olgun Karabiber arkadaşımızdan Bursa temsilcimizi üstlenmesini istedik. Olgun Bey’den de hem Bursa’da üye sayımızın artırılması, hem de İstanbul Merkez ile iletişim kuvvetlenmesi ve yeni projelere imza atılması anlamında büyük beklentilerimiz var. Yeni Bursa temsilcimiz Olgun Bey’in bu işi layıkıyla başaracağından da eminiz” şeklinde konuştu.

ETMD Bursa Temsilciliğini üstlenen LimaDEM Elektrik Danışmanlık Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Olgun Karabiber de, “Üyesi olduğum Elektrik Tesisat Mühendisleri Derneği’nin (ETMD) Bursa İl Temsilciliği görevini bana tevdi eden Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza teşekkür ediyorum. Önemli bir sanayi kent olan Bursa’mızdaki meslektaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde önemli çalışmalara imza atacağız” dedi.

l

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?