banner21

banner13

banner28

Bursa’da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk

Bursa’da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirecek olan M LUCKWORLD, Buttim Plaza’da hizmete açıldı.

İNŞAAT 05.07.2023, 15:57
Bursa’da gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk
banner23

Yenilikçi bakış açısı ve tecrübeli ekibiyle Bursa’da gayrimenkul sektörüne yeni bir vizyon katmak amacıyla yola çıkan M LUCKWORLD, düzenlenen tören ile hizmete başladı. Ümran Duyar ve İlker Güler ortaklığındaki firmanın açılışı BUTTİM Kültür Merkezi önünde gerçekleştirildi.

Programa Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız, AK Parti Bursa İl Başkan Yardımcısı Ufuk Ay, MHP İl Başkan Yardımcısı Musa Yılmaz, CHP MYK üyesi Seda Bozdağ Güzelkaya, İyi Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Özçelik, Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Gökhan Gerçek, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Alparslan Şenocak, Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Bursa Şube Başkanı Göksel Birsen, Bursa Sorumlu Emlak Danışmanları Derneği Başkanı Erkan Öncel, Bursa Tüm Emlak Danışmanları Derneği Başkanı Kenan Doğan, İMSİAD eski Başkanı Mustafa Andıç, Kıvam Grup Yönetim Kurulu Başkanı Macit İlker, BTSO 54.Komite Başkan Yardımcısı, Serkan Üçdal, komite üyeleri ile davetliler katıldı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Çınar Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Duyar, Bursa’ya ve sektöre katkı sunmak adına çıkılan bu yolda ortaklara başarılar diledi.

MELİSA’NIN ŞANSINA BU YOLA ÇIKTIK…

Daha sonra söz alan firma ortaklarından İlker Güler, farklı sektörlerde yıllarca çalışarak edindikleri tecrübe ile gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getirmek istediklerini söyledi. Kızının ismi Melisa ve ‘şans’ ifadesinin İngilizce karşılığı olan ‘luck’ kelimesinden türeyerek ‘Melisa’nın şansı’ anlamına gelen firma isminin kendilerine şanslı bir başlangıç olacağına ve çalışma dönemi getireceğine inandıklarını belirten İlker Güler, davetlilere teşekkür etti.

PROTOKOLDEN HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİ…

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Çelebi, açılışın firma, sektörleri ve Bursa adına hayırlı olmasını dilerken, MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Alparslan Şenocak da firma yetkililerine çıktıkları yolda başarılar temennisinde bulundu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fethi Yıldız ise her yeni girişimin Bursa ve Türkiye ekonomisi açısından önemine dikkat çekti. Fethi Yıldız, Türkiye’nin her alanda gözde şehirlerinden olan Bursa’ya değer katmak amacıyla çıktıkları yolun firma ortaklarına hayırlı olmasını ve çalışmalarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve firma ortakları tarafından açılış kurdelesi kesildi.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
14°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?