banner21

banner13

banner28

Çanakkale’nin en büyük yapı malzemeleri mağazasına Numan Kaleli imzası

50 yıllı aşan ticari geçmişe sahip olan Kaleli; büyüme halkasına Çanakkale’yi de ekleyerek 5. Mağazasını açtı.

İNŞAAT 10.06.2023, 11:59
Çanakkale’nin en büyük yapı malzemeleri mağazasına Numan Kaleli imzası
banner23

Yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları alanında hizmet veren Kaleli dün Çanakkale’de heyecan verici bir açılış gerçekleştirerek yeni mağazasını hizmete sundu. Açılış kokteyline; Numan Kaleli Yönetim Kurulu Başkanı Cem Kaleli, NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Müteahhitler Birliği Başkanı Salih Yıldız, yapı sektöründe faaliyet gösteren firmalar, basın mensupları ve davetliler yoğun katılım gösterdi.

Marmara bölgesinin yapı malzemeleri ve yapı mobilyaları sektörüne yön veren firması KALELİ; Bursa, Eskişehir ve İstanbul’un ardından Çanakkale’de de kapılarını araladı. Altyapı & üstyapı su ve doğalgaz tesisat malzemeleri, seramik ve banyo ürünleri, yapı kimyasalları, parke, mutfak mobilyaları, iç oda kapıları ve çelik kapılar gibi yapı malzemeleri alanında seçkin markaların ana bayiliğini yaparak müşterileri ile buluşturuyor.

Ev modasına hizmet eden yapı mobilyaları konusunda mutfak mobilyasında Viena, banyo dolaplarında Viesta markaları ile estetiği, şıklığı ve konforu kullanıcılarının yaşam alanlarına taşıyan Kaleli, her zevke hitap eden koleksiyonlarıyla misafirlerini artık Çanakkale mağazasında da ağırlıyor.

Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda 2.200 metrekare ve 6 katlı binasında mimari destek, güçlü satış ve lojistik ağı, müşteri odaklı yaklaşımıyla tüm iş ortakları için Çanakkale’de de çözüm merkezi olmayı amaçlıyor.

NG Kütahya Seramik ana bayisi olan Kaleli; NG Kütahya Seramik’in doğadan ilham alarak tasarladığı, 2023 yılının en iddialı koleksiyonları arasında yer alan Stardust, Soft Touch ve S3D başta olmak üzere inovatif ebatlı koleksiyonlarını mağazasında sergiliyor. Zamansız güzelliği ile teknolojiyi buluşturan ürünleri; Loren, Tosca, Metronorm, Delmar, Osso, Reval, Milestone, Flam, Vista ürünleri Kaleli Çanakkale mağazasında sergileniyor.

banner24
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner36
banner31
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?